5 συμβουλές Φωτογραφίας Γάμου

Οι πιο έξυπνες συμβουλές γάμου για τις νύφες και τους γαμπρούς

1.

Να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο καθώς όλα είναι δυνατά κατά τη διάρκεια ενός γάμου. Μην ανησυχείτε για συμβάντα και απολαύστε την ημέρα σας! Ο γάμος είναι ένα περίπλοκο γεγονός και πολύ πιθανών θα συμβούν και απροσδόκητα γεγονότα. Εδώ είναι μερικές ατυχίες που έχουμε δει αρκετά συχνά οι φωτογράφοι γάμου : τα μαλλιά / μακιγιάζ δεν αρέσει στη νύφη. Τα λουλούδια φθάνουν αργά. Η τούρτα έχει υποστεί ζημιά ή έχει παραδοθεί λάθος τούρτα . Οι παράνυμφοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν.  Τα στέφανα έχουν ξεχαστεί στο σπίτι. Οι κουμπάροι δεν μπορούν να βρουν τα δαχτυλίδια κ.ά. Τα μωρά κλαίνε αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της τελετής. Επίσης ακόμη και μια νύφη να σχίσει το γαμήλιο φόρεμά της .

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που τυχαίνει να συμβούν γενικά στην ημέρα του γάμου.

2.

Ο φωτισμός είναι το πιο σημαντικό συστατικό στη φωτογραφία. Για εσωτερικές δεξιώσεις, τόσο περισσότερο φωτισμό έχετε τόσο καλύτερο. Το Uplighting κάνει μια αίθουσα εκδηλώσεων να φανεί εκπληκτική όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Η πιο όμορφη προβολή είναι μοβ, μπλε, πορτοκαλί. Τα κεριά στα τραπέζια, οι πολυέλαιοι και τα φώτα προσθέτουν διάθεση και θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται ακόμα καλύτερες. Παρακαλώ να αποφύγετε να έχετε πράσινο φωτισμό … απλά δεν φαίνεται καλό. Για υπαίθριες δεξιώσεις, προσθέστε όσο το δυνατόν περισσότερο φωτισμό. Οι δέσμες των φώτων, των κεριών, των φανών είναι πηγές φωτισμού που δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

φωτογράφος γάμου

3.

Για τον γάμο σας, για να καταλάβουμε ποια εμφάνιση θέλετε, όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο μας άρθρο:

13 Συμβουλές για Φωτογραφία Γάμου κλικ εδώ 👈🏻


δημιουργήστε ένα board στο Pinterest: π.χ. με 8 φωτογραφίες που πραγματικά σας αρέσουν . Αυτό θα είναι μια λίστα φωτογραφιών που θα μας επιτρέψει να μάθουμε περισσότερα για εσάς και να καταλάβουμε τι σας αντιπροσωπεύει. Όταν η λίστα είναι έτοιμη, παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας π..χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  [email protected]

4.

Από την άποψη της φωτογραφίας, ο καλύτερος χρόνος για υπαίθριες τελετές είναι 1-2 ώρες πριν από το ηλιοβασίλεμα.

5.

Μια καλή φωτογραφία χρειάζεται χρόνο για να ρυθμιστεί και να τελειοποιηθεί.  Για υπέροχες φωτογραφίες  γάμου χρειάζεται,  2 ώρες για την προετοιμασία του γαμπρού, 2 ώρες για την προετοιμασία της νύφης (μετά την ολοκλήρωση των μακιγιάζ και των μαλλιών σας!). Για να δημιουργήσετε μια τέλεια φωτογραφία, οι φωτογράφοι γάμου χρειάζονται χρόνο: όσο περισσότερο χρόνο, τόσο καλύτερα το αποτέλεσμα. 

Εάν βρήκατε αυτές τις συμβουλές χρήσιμες,για να προωθήσετε αυτή το άρθρο στους φίλους σας που παντρεύονται. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλετε ένα email : [email protected] ✉️

Δείτε Βίντεο: Next day Milos island κλικ εδώ 👈🏻