φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Αστείρευτη διάθεση

Καταπληκτική ομάδα καλλιτεχνών με αστείρευτη διάθεση, ενέργεια και επαγγελματισμό! Όσο για το αποτέλεσμα τις δουλειάς τους μοναδικό! Μακράν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να έχουμε κάνει! Ευχαριστούμε που αποθανατίσατε τόσο μαγικά την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!

Θάνος & Δάφνη

φωτογράφος γάμου

Εξαιρετικοί επαγγελματίες

Εξαιρετικοί επαγγελματίες από την αρχή έως το τέλος της συνεργασίας μας!                                      Άψογο όλο το team κ το αποτέλεσμα!!
Η καλύτερη επιλογή!!!!

Χρίστος & Στέλλα

φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική δουλειά!!!!!!!Πολύ καλό αποτέλεσμα….

Χατζής Δημήτρης & Δημητρίου Ελένη

φωτογραφος_βαπτισης

Η Βάπτισης του υιού μας

Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με τον Στέργιο για την κάλυψη της βάπτισης του υιού μας και σύντομα διαπιστώσαμε ότι η εμπειρία και η επαγγελματικότητα δεν είναι αποκλειστικό προσόν των μεγαλύτερων σε ηλικία. Το υλικό (φωτογραφία & βίντεο) άριστο από κάθε πλευρά, απόρροια του άρτιου συντονισμού μεταξύ του Στέργιου και των συνεργατών του. Η φυσικότητα η οποία διατυπώθηκε στο βίντεο, αποτέλεσμα της διακριτικής παρουσίας των κινηματογραφιστών. Η φωτογράφιση δε της επόμενης ημέρας, ξεπέρασε όλες μας τις προσδοκίες. Last but not least, η Ολυμπία (γραφίστρια) έδωσε, στο υλικό το οποίο δεν μπορούσε να ανέβει άλλο επίπεδο, μία άλλη διάσταση η οποία αποτυπώθηκε περίτεχνα στο άλμπουμ. Χαρήκαμε για την επιλογή μας και για την συνεργασία που είχαμε πάντα υπό την επίβλεψη του Γιώργου. Συγχαρητήρια!

φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική επιλογή!

Ξανά εσάς θα κλείναμε! Εμπνευσμένες φωτογραφίες , πολλές σε αριθμό, υπέροχη σύνθεση των βίντεο ! Σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τον γάμο λάβαμε όλο το υλικό επεξεργασμένο    ( και μάλιστα ταχυδρομικώς στην Ελβετία που μένουμε )!!! Beste Wahl, 100% empfehlenswert!!!

φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Απαθανατίσατε τις πιο όμορφες στιγμές μας!

Άψογοι επαγγελματίες με ευγένεια, συνέπεια κ διακριτικότητα!
Βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και γεμίζουμε με τόσο όμορφα συναισθήματα…
Απαθανατίσατε τις πιο όμορφες στιγμές μας!
Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Οι καλύτεροι ασυζητητί!!!!

Επαγγελματίες,ταλαντούχοι,ακούραστοι!!Απαθανατίζουν με αγάπη τις πιο όμορφες στιγμές μας δημιουργώντας αριστουργήματα!!!Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτογραφίες, για τις αναμνήσεις μας που θα ζωντανεύουν κάθε φορά που θα κοιτάζουμε τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες!!! .. Γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις αλλά και εκατομμύρια συναισθήματα!!!

Maria Kse

Αναμφισβήτητα το καλύτερο team της πόλης

Eξαιρετικοί επαγγελματίες!!Αλλά πάνω από όλα τα καλύτερα παιδιά!!δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!!κατάφεραν μια σημαντική μέρα της ζωής μου να την αποτυπώσουν ως παραμύθι ! να την βλέπω κ να νιώθω νοσταλγία!!!! Love you all guys!!!! Ραντεβού στο επόμενο γεγονός μου!!