ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εξαιρετική δουλειά και στον γάμο και στην βάφτιση

Εξαιρετική δουλειά και στον γάμο και στην βάφτιση με απόλυτη συνεννόηση με τον Γιώργο και όλους του τους συνεργάτες. Απολαύσαμε και όλη την διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα του.

- Βάσω Σιάπκα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Η βάπτιση του γιού μας!

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, οι φωτογραφίες ήταν άψογες και το βίντεο καλοδουλεμένο. Ηταν τυπικοτατοι στους χρόνους παράδοσης. Επαγγελματίες!

- Χαρά
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

starstarstarstarstar

Μετά την ονειρεμενη φωτογράφιση του γάμου μας ήρθε η φωτογράφηση της βάπτισης του γιου μας! Το βίντεο πόσο ρομαντικό... Και συγκινητικό.. Έβγαλε την καλύτερη εκδοχή όλων μας! Η φωτογράφηση ήταν περιπετειώδης λόγω μαραθωνίου, ο φωτογράφος απαιτητικός και με τρομερή όρεξη και έμπνευση.. εμείς ήμασταν ρεμάλια και η δουλειά του μοντέλου ήταν βουνό εκείνη τη μέρα.. πριν λίγες μέρες είδαμε τις φωτογραφίες και ειλικρινά ευχαριστώ τόσο πολύ τον Γιώργο για τη δουλειά του, γιατί η δουλειά του μου χάρισε τις πιο όμορφες φωτογραφίες που μπορούσα να φανταστώ για το μωρό μου. Ήμουν σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του γάμου, όμως ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούσα να φανταστώ.. Η φωτογραφία είναι μνήμη της στιγμής και φρόντισε να κρατώ στο σπίτι μου τις πιο όμορφες στιγμές μας μετο καλύτερο αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώργο!!

- Σοφία Ηλιάδη
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Ο Γάμος μας

Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ έμπειρος στη δουλειά του. Προσωπικά άρχισα να το συνειδητοποιώ, όταν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μου έδειξε μέσα από την κάμερά του κάποια στιγμιότυπά μας. Επικοινωνιακός με πολύ καλούς συνεργάτες, αλλά και καθοδηγητικός σε άτομα σαν εμάς, που δεν ξέρουμε να ποζάρουμε και είχαμε ένα έξτρα άγχος γι' αυτό. Πολύ ζωντανό το αποτέλεσμα! Τυπικός και στους χρόνους παράδοσης κάτι που εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικό! Σας ευχαριστούμε πολύ!

- Δήμος - Ιουλία
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Η ποιότητα της δουλειάς σας είναι εξαιρετική!

Το άλμπουμ και το βίντεο του γάμου θα μας συντροφεύει για μια ζωή και είναι αυτό που πραγματικά μένει από εκείνη τη μέρα. Γι' αυτό επιλέξαμε για την ημέρα του γάμου μας το φωτογραφείο The Gallery. Από τη στιγμή που είδαμε τη δουλειά τους και γνωρίσαμε το Γιώργο η επιλογή ήταν μονόδρομος και δεν μας διέψευσε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!!Συγχαρητήρια και στην Ολυμπία για το καταπληκτικό αποτέλεσμα!!! Η ποιότητα της δουλειάς σας είναι εξαιρετική!Αγαπάτε αυτό που κάνετε και το έργο σας ξεχωρίζει.Αρκεί κάποιος να σας γνωρίσει και το αποτέλεσμα θα είναι πέραν των προσδοκιών του. Σας ευχαριστούμε για όλα!!! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν υψηλά στάνταρ για το γάμο τους!!!

- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΖΗΚΑ
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετικός στη δουλειά του

Εξαιρετικος στη δουλειά του! Υπέροχες φωτογραφίες, επαγγελματισμός αλλά και εξαιρετικη επικοινωνία ώστε να μας χαλαρώσει στη διαδικασία του γάμου και της βάφτισης της κόρης μας! Τα άλμπουμ αποτύπωσαν ακριβώς τη δική μας αισθητική. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα!!

- Μαρια Γκ
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Βάφτιση

Πολύ καλοί στη δουλειά τους και στη συνεργασία, καταπληκτικά τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες!!!

- Νικολαιδου Λιουντα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Ιδανική επιλογή για φωτογράφιση προσωπικών μοναδικών στιγμών

Ιδανική επιλογή για φωτογράφιση προσωπικών μοναδικών στιγμών. Επαγγελματική δουλειά από όλα τα παιδιά, σε κάνουν να νιώθεις άνετα ακόμη και σε στιγμές άγχους. Υψηλή ποιότητα δουλειάς. Ο Γιώργος πολύ εξυπηρετικος!! Μείναμε ευχαριστημένοι από την επιλογή για την φωτογράφιση του γάμου μας.

- Chris Voulgaropoulos
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Βάφτιση

Αξιόλογοι και σοβαροί επαγγελματίες,με πολύ σεβασμό στο πελάτη.σας ευχαριστούμε για αυτήν την ξεχωριστη ημέρα για την μικρή μας Χριστιαννα και για εμάς για το τέλειο αποτέλεσμα με τις φωτό και τα άλμπουμ.πραγματικα μας άρεσαν πάρα πολύ.

- Νικος-Σουλα-Χριστιαννα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Φοβεροί Επαγγελματίες αλλά κυρίως Άνθρωποι

Επιλέξαμε το "The Gallery" για την βάφτιση της κορούλας μας!!! Η συνεργασία με τον Γιώργο & την ομάδα του ήταν άψογη,από την πρώτη στιγμή,υπήρχαν οδηγίες βήμα - βήμα που προσωπικά εμάς σαν νέους γονείς μας διευκόλυναν πάρα πολύ!!! Μας έκαναν να νιώσουμε άνετα & φρόντισαν να αποτυπώσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα για εμάς σαν παραμύθι!!! Μπορώ να πω με σιγουριά πλέον πως είναι φοβεροί Επαγγελματίες αλλά κυρίως Άνθρωποι!!! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα!!! Το άλμπουμ της μικρής μας είναι πραγματικά ένας μικρός θησαυρός!!! 🤍

- Κατερίνα Φιλίντατζη
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

The best!

Oι καλύτεροι όλων με διαφορά!! Σας επιλέξαμε για τον γάμο μας και μέσα από τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ σας δημιουργήσατε τις πιο όμορφες αναμνήσεις της πιο σημαντικής μέρας της ζωής μας, που θα μας συντροφεύουν σε όλη μας τη ζωή . Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!! Η ευγένεια και η επαγγελματικοτητα σας απερίγραπτη, σας ευχαριστούμε!!

- Αλέξης -Φιλίτσα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική επαγγελματική συνεργασία!

Τον Γιώργο και όλο το team του The Gallery τους επιλέξαμε σε όλα τα events της οικογένειας! Γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια... Δεν μετανιώσαμε στιγμή για την επιλογή μας! Άνθρωποι επαγγελματίες, οργανωμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μας ευχαριστήσουν ώστε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε!! Ειδικότερα στον γάμο μας έγιναν όλα τόσο οργανωμένα και όμορφα (παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω καιρού, που ακόμα κι εκεί με την θετική τους ενέργεια και τον επαγγελματισμό τους, δεν χάλασε τίποτα).. Τα αποτελέσματα που πήραμε στα χέρια μας σε όλες τις περιπτώσεις μας δικαίωσαν για την επιλογή μας για ακόμα μια φορά! Είναι απίστευτο πως οι λεπτομέρειες και τα συναισθήματα έχουν αποτυπωθεί τόσο μοναδικά σε όλες τις φωτογραφίες μας!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

- Μπάμπης & Ντίνα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Λάβαμε τις φωτογραφίες μας πριν λίγες μέρες και έχουμε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα. Ο Γιώργος και η ομάδα του κατάφεραν να βγάλουν τον καλύτερό μας εαυτό, να μας κάνουν να νιώσουμε άνετα μαζί τους από την πρώτη στιγμή και να τους νιώσουμε δικούς μας ανθρώπους. Κάναμε την καλύτερη επιλογή και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα της δουλειά τους. Σας ευχαριστούμε ξανά για όλα.

- ΝΙΝΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Υπέροχο άλμουμ και φωτογραφίες

Επιλέξαμε το The Gallery για την βάφτιση της κορούλας μας και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας με τον Γιώργο και την ομάδα του. Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία και το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε στο υπέροχο άλμπουμ και φωτογραφίες που παραλάβαμε.

- Lina P.
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Η καλύτερη επιλογή

Η καλύτερη επιλογή! Εξαιρετική ομάδα, καταπλητική δουλειά, επαγγελματισμός, συνέπεια και φυσικα η καλυτερη after wedding φωτογράφηση!!

- Δημητριάδης Σωκράτης - Χάϊδου Μακρίνα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Φοβεροί Επαγγελματίες και άνθρωποι

Φοβεροί επαγγελματίες και άνθρωποι, ο Γιώργος και η ομάδα του έκαναν πολύ καλή δουλειά. Άνθρωποι με χιούμορ, υπομονετικοί και γνώστες του αντικειμένου! Ένα μεγάλο μπράβο και για την ποιότητα των άλμπουμ! Τους συστήσαμε και στους κουμπάρους μας κι έμειναν ευχαριστημένοι! Σας ευχαριστούμε! Γιάννης και Ματίνα

- Γιάννης Τελάκης
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

ΑΨΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Χαμόγελο, θετική διάθεση, συνεργασία, έμπνευση, επαγγελματισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του team του The Gallery. Ειλικρινά σε όλα τους εντάξει και το αποτέλεσμα ιδανικό. Θα ξανά συνεργαστούμε σίγουρα !!!!

- Κουρουκίδου Ιωάννα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους σας!!!

Η ομάδα είναι άπαιχτη! Επαγγελματίες, μεθοδικοί και ευχάριστοι σαν άνθρωποι! Σε κάνουν να χαίρεσαι που συνεργάζεσαι μαζί τους! Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! Τόσο οι φωτογραφίες και τα βίντεο όσο και τα άλμπουμ του γάμου ήταν υπέροχα ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας! Σας ευχαριστούμε πολύ που αυτή η τόσο μοναδική ημέρα για εμάς έγινε και για εσάς σημαντική. Είμαστε τυχεροί που σας επιλέξαμε!

- Βαγγέλης & Κωνσταντίνα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική συνεργασία!!

Άψογος σε όλα... τιμή, τυπικότητα, χρονοδιαγράμματα. επαγγελματίας που χρειάζεται σε τέτοιες στιγμές. Ευχαριστούμε για όλα! εις το επανιδείν !

- Δημήτρης Παπαμάρκος
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Τα παιδιά ήταν πολύ διακριτικά

Μετά από παρότρυνση των φίλων μας τους επιλέξαμε για την ημέρα του γάμου μας! Εντυπωσιαστήκαμε απο την αρχή μέχρι το τέλος από τον επαγγελματισμό τους. Συντόνισαν όλη την βραδιά απο το σπίτι μέχρι και το next day. Τα παιδιά ήταν πολύ διακριτικά και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους απίστευτο! Ευχαριστούμε πολύ για όλα♡

- Βασιλεία Παντελή

Μας εντυπωσίασε η οργάνωση του The Gallery

Ο άριστος επαγγελματισμός του The Gallery αντανακλάται από την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη φωτογράφιση του γάμου μας και το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Επίσης μας εντυπωσίασε η οργάνωση του The Gallery, που επισφραγίζει μία επιτυχή φωτογράφιση. Εκπληκτική η ανάλυση και η ποιότητα των φωτογραφιών, καθώς και μεγάλη η εμπειρία για φωτογραφίσεις σε μαγευτικά τοπία! Εξαιρετικές είναι και οι τιμές για το άριστο αποτέλεσμα που προσφέρει! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

- Αγγελική Κατσανεβάκη

Αστείρευτη διάθεση

Καταπληκτική ομάδα καλλιτεχνών με αστείρευτη διάθεση, ενέργεια και επαγγελματισμο! Όσο για το αποτέλεσμα τις δουλειάς τους μοναδικό! Μακράν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να έχουμε κάνει! Ευχαριστούμε που αποθανατισατε τόσο μαγικά την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!

- Δάφνη Τορτοπίδου

Φωτογράφοι της καρδιάς μας

Φωτογράφοι της καρδιάς μας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!Οι καλύτεροι συντελεστές στην στιγμή μας...❤️💕💓❤️💕💓

- Ντίνα Μεξίδου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το team !!

Απίστευτοι άνθρωποι, φοβεροί επαγγελματίες μοναδική εμπειρία .Περασαμε υπέροχα και αποτυπώνεται αυτό στις εκπληκτικές φωτογραφίες μας .Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το team !! Θοδωρής-Ελευθερία .

- Θοδωρής-Ελευθερία

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Εξαιρετικοί όλοι!!! Μου έκαναν την πιο όμορφη μέρα της ζωής μου να μην αγχωθώ καθόλου και να το ζήσω ακόμα πιο πολύ καθώς το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Μέρα του γάμου, εμπειρία next day, φωτογραφίες, βίντεο όλα υπέροχα και καλυτερα απ όσο φανταζομασταν. Σας ευχαριστούμε πολύ! Keep going! 👌👏💪🙂

- Πηνελόπη Καραματσούκη

Αναμφισβήτητα το καλύτερο team της πόλης

Αναμφισβήτητα το καλύτερο team της πόλης!!!εξαιρετικοί επαγγελματίες!!Αλλά πάνω από όλα τα καλύτερα παιδιά!!δεν τους αλλάζω με τίποτα!!!!κατάφεραν μια σημαντική μέρα της ζωής μου να την αποτυπώσουν ως παραμύθι ! να την βλέπω κ να νιώθω νοσταλγία!!!! Love you all guys!!!! Ραντεβού στο επόμενο γεγονός μου!!

- Φάνης & Μαρία
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Καταπληκτικοί επαγγελματίες με απίστευτη αντίληψη αισθητικής!!!

Ότι και να γράψω για αυτή την ομάδα είναι λίγο!!!Καταπληκτικοί ,επαγγελματίες,με απίστευτη αντίληψη αισθητικής!!!Από το πρώτο ραντεβού νιώθεις άνεση σε ενα φιλικό περιβάλλον που αυτό σε βοηθάει σε κάθε " κλικ" που αργότερα θα έχεις για τη κάθε φωτογραφία!!!Τους προτείνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο για τη στιγμή του γάμου που κατάφεραν να την αποτυπώσουν όπως ακριβώς την έζησα αλλά και στο γαμήλιο ταξίδι που κάναμε την afterwedding στη Μήλο ήταν η ιδανική επιλογή!!Μπράβο σας!!!

- Στάθης & Έλενα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ σας!

Άψογοι Όλοι ΤΟΥΣ!!Εξαιρετική δουλειά με επαγγελματισμό και μεράκι!Αποθανατίσατε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας με τον πιο μαγικό τρόπο!!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ σας! Ανδρέας & Δώρα

- Ανδρέας & Δώρα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Φρέσκες ιδέες και αγάπη για τη δουλειά

Επαγγελματίες! Πολύ καλή δουλειά! Πολύ καλή ομάδα! Με φρέσκες ιδέες και αγάπη για τη δουλειά! Όχι μόνο για γάμους και βάφτιση, αλλά και για επαγγελματική προβολή! Θα συνιστούσα το στούντιο τους ανεπιφύλακτα!

- Κυριακίδου Κατερίνα
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Χαμόγελο και μεράκι!!

Εξαιρετική δουλειά με χαμόγελο και μεράκι!! Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα για όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής 😉

- Χάρης Ανδρώνης
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Οι καλύτεροι ασυζητητί!! Ταλαντούχοι,ακούραστοι!!

Οι καλύτεροι ασυζητητί!!!!Επαγγελματίες,ταλαντούχοι,ακούραστοι!!Απαθανατίζουν με αγάπη τις πιο όμορφες στιγμές μας δημιουργώντας αριστουργήματα!!!Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτογραφίες, για τις αναμνήσεις μας που θα ζωντανεύουν κάθε φορά που θα κοιτάζουμε τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες!!! .. Γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις αλλά και εκατομμύρια συναισθήματα!!!

- Νίκος & Μαρία
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Μπράβο σε όλη την ομάδα

Καταπληκτική δουλειά!! Μπράβο σε όλη την ομάδα για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για το άψογο αποτέλεσμα.

- Άκης & Μαρία
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Το μεράκι και το πάθος σας

Το μεράκι και το πάθος σας, μας οδήγησε στο να σας επιλέξουμε!!!!!!Ο επαγγελματικός σας αυθορμητισμός, μας οδήγησαν στο να έχουμε την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας σε ένα υπέροχο άλμπουμ!!!! Ευχαριστούμε θερμά,

-
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Άψογοι επαγγελματίες με ευγένεια

Άψογοι επαγγελματιες με ευγένεια, συνέπεια κ διακριτικότητα! Βλέπουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και γεμίζουμε με τόσο όμορφα συναισθήματα... Απαθανατίσατε τις πιο όμορφες στιγμές μας! Ενα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε ολους σας

- Σιμόν & Μαρία
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Επαγγελματίες και ευγενείς

Χαρές και δάκρυα ένας Γάμος έχει. Κι αυτό το μάθαμε. Η ομάδα σας, ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ!!! Επαγγελματίες και ευγενείς. Και καλά παιδιά, συνάμα. Φροντίσατε ο γάμος μας να είναι ένα θαύμα! !! Χρήστος & Θεανώ.

- Χρήστος Θεανώ
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη
φωτογράφοι γάμου Θεσσαλονίκη

Γράψτε μια αξιολόγηση για το event σας!